Mi teszi ezt a sablont még különlegesebbé?

Egyszerűségével és felhasználóbarát megközelítésével egyértelműen a legkényelmesebb és legintuitívabb keretrendszernek számít. Így teheted egyedivé és professzionálissá weboldaladat anélkül, hogy bármilyen technikai kihívással szembenéznél.

Álmodoztál már egy tökéletes weboldalról, amely kifejezi a kreativitásod és egyediséged minden részletében? Most ezt könnyedén elérheted, anélkül, hogy belebonyolódnál a kódokba. Engedd, hogy a KREATIVE sablonja megragadja a figyelmedet!

 

Ez a sablon nem csak egy egyszerű dizájn, hanem egy teljesen testreszabható élő oldalszerkesztővel rendelkezik, amely lehetővé teszi számodra, hogy álmaid elrendezését könnyedén létrehozd, egyetlen kódrészlet nélkül. Fantáziád és kreativitásod határtalan lesz, ahogy létrehozol korlátlan számú oldalt és elrendezést, hogy tökéletesen megfeleljenek céljaidnak és igényeidnek.

SABLON SMINKES 250.000 Ft

6 oldal + beépített bővítmények

250.000 Ft
KARBANTARTÁS 15.000 Ft

az első havi karbantartás.Megjegyzés:A sablont első havi karbantartással lehet megvásárolni hogy betudjunk beállítani és aktiválni a lifetime kódokat

15.000 Ft

HA havonta szeretné fizetni

13.000 Ft

Amennyiben 1 összegben kifizeti 1 naptári évre akkor 11.000Ft/hónap áron adjuk.

11.000 Ft

Ne hagyd, hogy a weboldal készítés nehézségei visszatartsanak! Vedd kézbe a BARKÁCS sablonunkat, és lépj előre álmaid online jelenlétének megteremtésében!

Ez a sablon nem csak egy egyszerű dizájn, hanem egy teljesen testreszabható élő oldalszerkesztővel rendelkezik, amely lehetővé teszi számodra, hogy álmaid elrendezését könnyedén létrehozd, egyetlen kódrészlet nélkül. Fantáziád és kreativitásod határtalan lesz, ahogy létrehozol korlátlan számú oldalt és elrendezést, hogy tökéletesen megfeleljenek céljaidnak és igényeidnek.

Testre szabható

MInden részletet személyre szabhatsz, betűtípusok, szinek,képek

Nem kell kód

Sablonjaink felhasználóbarátok kód ismerete nélkül

Responzív

Minden asztali és mobil eszközre optimalizált

Pluginok

Minden szükséges plugin installálva az admin feluleten.

Kíváncsi vagy, hogyan működik ez?

Kreativ

Testre szabható Sablonjaink az igényeidhez igazítva

Ez a videó bemutatja, hogyan működik a ….. Figyelje meg, hogyan állítjuk be a színeket, a betűtípusokat, a logót és a navigációs pozíciókat.Egy oldal szerkesztésének megtekintéséhez kattintson az Oldalszerkesztő fülre, és nézzen meg egy gyors videót az oldalak módosításának egyszerűségéről.

 

Kreativ

Testre szabható Sablonjaink Oldal szerkesztővel az igényeidhez igazítva

Könnyedén szerkeszthet és hozhat létre új oldalakat. Nézd meg, ahogy gyorsan módosítjuk a szövegezést, megváltoztatjuk a képeket, eltávolítunk egy részt, és hozzáadunk egy részt a blokkkönyvtárból.

Miért Újdonság ez a Sablon?

Testreszabható

Minden sablonunk testre szabható, hogy tökéletesen illeszkedjen az egyedi igényeidhez és stílusodhoz. Lehetőséged van módosítani a színeket, a betűtípusokat, az elrendezést és még sok mást, hogy a weboldal teljes mértékben tükrözze a vállalkozásod vagy személyes márkád karakterét és üzenetét.

Felhasználóbarát

Az összes sablonunk kifejezetten arra tervezett, hogy könnyen kezelhető legyen még azok számára is, akiknek nincs mélyebb technikai tudásuk. Intuitív adminisztrációs felületeink segítségével könnyedén szerkesztheted és frissítheted a weboldalad tartalmát, így gyorsan és hatékonyan tarthatod azt naprakészen és relevánsan a látogatók számára.Ezek a jellemzők biztosítják, hogy a weboldalad ne csak egyedi és vonzó legyen, hanem könnyen kezelhető és elérhető legyen mindenki számára, akár a webfejlesztésben járatlan felhasználók számára is.

Professzionális Sablonok

Ezek a sablonok professzionális minőségűek és esztétikusak, lehetővé téve számodra, hogy egyedi és vonzó weboldalt hozz létre. A sablonok széles választékát kínáljuk, hogy minden üzleti vagy személyes igényt kielégítsünk.

Lifetime Használat

A lifetime használat lehetőséget biztosít arra, hogy egyszeri díj ellenében örökre használhasd a kiválasztott sablont.Azonban fontos megjegyezni, hogyha a wordpresszt  törölni szeretnéd, elveszíted a sablon lifetime kódjait, és újra meg kell vásárolnod azt.

 

Beépített Bővítmények

A sablonokba beépített bővítmények elősegítik a weboldal hatékony működését. Ezek a bővítmények számos funkcionalitást kínálnak, mint például az SEO basic,kapcsolatfelvételi űrlapok.Az oldal biztonságáéert felelős bővítmények.analitics.

Fontos megjegyezni, hogy ezeket a bővítményeket csak akkor kell aktiválni, amikor már fel töltötted a saját képeidet és tartalmadat, és készen vagy arra, hogy a weboldaladat élővé tedd.Mi előkészítettük neked mindazt amire szükséged lesz egy weboldal inditásáshoz,.

 

Mit kell tudni a sablonokról:

Amikor vásárolsz tőlünk weboldal sablont, valójában nem csak egy sablont vásárolsz, hanem egy teljes rendszert, amelybe be vannak építve azok a Bővítmények, amelyek a weboldal alapját képezik.

Ezek a Sablonok Mellékelve:

A következő oldal sablonokat elkészítettük. Használjd ezeket alapként új oldalak létrehozásához, vagy keverd össze és párosítsd az egyéni blokkokat saját igényed szerint.

Ingyenes

25 vállalkozási ötlet és Tervező Kezdő Vállalkozóknak 52 oldalas

Örömmel jelentjük be, hogy elkészítettünk egy 52 oldalas vállalkozás tervezőt, amelyet 25 vállalkozási ötlettel egészítettünk ki. Ez a tervező segítséget nyújt az üzleti tervek kidolgozásához és megvalósításához.

Ami még jobb hír, hogy ezt a tervezőt ingyenesen biztosítjuk , a Sablon vásárlóinak. Ez egy kiváló lehetőség arra, hogy inspirációt meríts az üzleti terveidhez, és megismerd az üzleti ötleteinket.

A vállalkozás tervezőnk minden oldala tele van hasznos tippekkel, ötletekkel és gyakorlati útmutatással, hogy segítsen elindítani és fejleszteni vállalkozásodat.

Emellett a 25 vállalkozási ötletünk segít  megtalálni azokat a területeket, amelyekre érdemes koncentrálnia az üzleti tevékenységében.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget!  Szerezd meg ezt az ajándékunkat !