WEBEKDOKTORA

Rólunk

Együttműködés és Fuzió Szakértelemmel

WEBDESIGNER ARTIST
en foto pottyos

Dóczi Veronika

@dotworksolutions

Hello,Dóczi Veronika vagyok, egy lelkes és kreatív webdesigner, művész és marketing szakember. Végzettségemnek köszönhetően széles körű tudással rendelkezem ezekben a területeken, és évek óta szenvedélyesen foglalkozom a digitális világ lenyűgöző és hatékony megjelenésével.

Mint tapasztalt webdesigner, kifejezetten élvezem az alkotás folyamatát, amely során minden egyes weboldal egyedi stílusát és funkcióit hozom létre. Hiszem, hogy a webdesign nem csak a látványról szól, hanem az élményről és az üzenetről is, ezért minden projektben nagy hangsúlyt fektetek az intuitív felhasználói élményre és az igényes vizuális megjelenésre.

Művészi vénám révén szívesen játszom a színekkel, formákkal és textúrákkal, hogy létrehozzam az egyedi és lenyűgöző dizájnokat. Az alkotás öröme és az inspiráció keresése mindig vezérel az új projektek során, és mindig izgalommal tölt el, hogy megoszthatom munkáimat a világgal.

A marketing szakemberi tapasztalatomnak köszönhetően kiválóan értem az online jelenlét fontosságát és a hatékony kommunikáció lehetőségeit. Átfogó ismereteim segítenek abban, hogy a weboldalak ne csak esztétikusak legyenek, hanem hatékonyan kommunikálják az ügyfelek üzenetét és céljait is.

Kérlek, nézz szét a portfóliómban és lépj kapcsolatba velem, ha érdekel a közös munka lehetősége. Alig várom, hogy megismerjelek és segíthessek abban, hogy weboldalad vagy projektod valóra váljon!

 

Keress engem e-mailen:

webdesigner@webekdoktora.hu címen

WEBFEJLESZTŐ
16011bb1-def7-4924-a898-e1e15164f937

Kiprich Tamás

@Webmester

Szia,Kiprich Tamás vagyok , és a webfejlesztés a szenvedélyem és a hivatásom. Már évek óta foglalkozom a weboldalak hátterének fejlesztésével, és azon dolgozom, hogy a technológia zökkenőmentesen működjön.

A webfejlesztés világa számomra nem csak egy egyszerű munka, hanem egy folyamatos kihívás és fejlődési lehetőség. Szeretem a kódok rejtelmeit feltárni, és megoldani a technikai kihívásokat, hogy minden egyes weboldal a lehető legjobb legyen.

Az én erősségem a rugalmasság és a problémamegoldás képessége, ami lehetővé teszi számomra, hogy bármilyen projektben hatékonyan együtt tudjak működni a csapattal. Kreatív megközelítésem és elkötelezettségem arra ösztönöz, hogy mindig a legjobbat hozzam ki minden egyes projektből.

Ha bármilyen kérdésed van a webfejlesztéssel vagy a technikai részletekkel kapcsolatban, ne habozz megkeresni engem! Alig várom, hogy együtt dolgozhassunk egy projektben, és együtt valósíthassuk meg az elképzeléseidet!"

 

Keress engem e-mailen:

kiprich.tamas@webekdoktora.hu címen

Miért minket válassz?

Szakértelem és tapasztalat

A Webekdoktora csapata nem csupán a weboldalak külső megjelenésével foglalkozik, hanem kiemelt figyelmet fordítunk a háttér technikai részletekre is. Webdesigner és művészként rendelkezünk a színek, formák és vizuális megjelenés terén szerzett mély tapasztalattal, emellett pedig szakértők vagyunk a webfejlesztés terén is.

Együttműködés és fuzió

Az együttműködés a Webedoktora és a fejlesztő és webdesigner között olyan fúziót eredményezett, amely lehetővé teszi , hogy egy komplett megoldást kínáljunk ügyfeleinknek. Míg a designban és a kreatív részeken dolgozunk profin, addig a háttér munkákat a legmagasabb szinten kezeli a fejlesztőnk, így biztosítva a weboldalak biztonságát, stabilitását és funkcionalitását.

Teljeskörű megoldás

A Webekdoktora nem csupán sablonokat kínál ügyfeleinek, hanem egy teljeskörű, testreszabott megoldást, amely magában foglalja a weboldal designját és a háttérben szükséges technikai elemeket is. Minden sablonhoz olyan pluginokat és szolgáltatásokat adunk, amelyek nélkülözhetetlenek egy modern és hatékony weboldalhoz.