Jogi Nyilatkozat

Az oldal tartalma, beleértve a www.webekdoktora.hu domain nevét, szigorúan szerzői jogi védelem alatt áll. A www.webekdoktora.hu weboldalon található anyagok, vagy azok részeinek letöltése, másolása, újraközlése, illetve bármilyen más módon való felhasználása, tárolása, feldolgozása és értékesítése a Szolgáltató írásos engedélye nélkül tilos.

Az www.webekdoktora.hu weboldalról származó tartalmak felhasználása csak a megfelelő írásos hozzájárulás esetén lehetséges, és ebben az esetben is kizárólag az eredeti weboldalra való hivatkozással.

A Szolgáltató fenntartja minden jogát a szolgáltatás minden elemére, beleértve a domain neveket is. Tilos az oldal tartalmának vagy részeinek módosítása vagy adaptálása, felhasználói azonosítók és jelszavak tisztességtelen módon történő létrehozása, valamint bármely olyan alkalmazás használata, amely a weboldal vagy annak részeinek módosítására vagy indexelésére szolgál.

A www.webekdoktora.hu név szerzői jogi védelem alatt áll, kivéve a hivatkozást, amelyet csak a Szolgáltató írásos engedélyével lehet felhasználni.

Felhívjuk figyelmét, hogy a felhasználási engedély nélküli felhasználás esetén a Szolgáltató jogosult kötbért kiszabni. A kötbér összege 60.000 Ft képenként, illetve 5.000 Ft szavanként, és ezt a szerződésben kikötött mértékben alkalmazzuk. Amennyiben szerzői jogi jogsértés történik, a Szolgáltató közjegyzői ténytanúsítást készít, és a költségeket a jogsértő felhasználóra terheli.